Borstkanker in beeld

Borstkanker is de meest voorkomende soort kanker bij vrouwen. Als je deze diagnose krijgt moet je allerlei beslissingen nemen. Over je behandeling en het ziekenhuis bijvoorbeeld. Een onzekere tijd breekt aan…

Een fotoshoot als er borstkanker is geconstateerd? Dit is niet iets waar je meteen aan denkt als je dit vreselijke nieuws te horen krijgt en je wereld volledig op zijn kop staat. Vooral als je te horen krijgt dat een borstamputatie nodig is. En je dan ook nog zo kwetsbaar laten vastleggen door een fotograaf?

Toch kiezen vrouwen er steeds vaker voor om voor de heftige ingreep hun bovenlichaam mooi en respectvol vast te laten leggen. Juist omdat deze foto’s een belangrijk hulpmiddel kunnen zijn in het mentale herstelproces. Dit kan voor maar ook na de operatie zijn. Voor deze shoot kom ik bij je thuis, wel zo prettig in je eigen vertrouwde omgeving. Van tevoren nemen we je wensen door. Misschien wil je ook met je partner op de foto, wil je liever bedekte foto’s van je bovenlijf of heb je een andere locatie in gedachten? Alles is mogelijk!

Als fotograaf vind ik het bijzonder dat ik zo betekenisvol kan zijn voor iemand. Dit heeft me doen besluiten om me verder te specialiseren in fotoshoots voor de vrouwen die hier behoefte aan hebben. Om grip te kunnen krijgen op die rotkanker die je lichaam zo zal veranderen of al heeft veranderd.

Wie weet kan ik jou ook helpen om je even niet ziek te voelen maar juist prachtig en vrouwelijk. Of misschien ken je iemand voor wie ik wat kan betekenen. Ik hoop van je te horen via de mail of mijn contactformulier.

Liefs Lisette

Ervaring klant;

‘Lieve Lisette, je hebt mij en mijn man ons op ons gemak laten voelen toen we heel kwetsbaar waren. Voor mij heb je echt bijgedragen aan mijn rouw- en acceptatieproces.

Het was als het ware een intiem afscheidsritueel waarbij we samen een mooie setting voor hebben gecreëerd. Ik gun iedereen die in mijn positie staat een fotograaf zoals jij!’

Illustratie van Lyvelingswerk