Workshop

Workshop en Coaching

1 OP 1 WORKSHOP FOTOGRAFEREN

Graag neem ik je een dagje mee in de wereld van fotografie en deel ik mijn ervaringen met jou.

Met deze unieke workshop heb ik alle tijd voor jou alleen en kun jij op je eigen tempo fotograferen en kan ik al je vragen beantwoorden. We beginnen bij mij thuis en ik vertel je over de theoretische aspecten van de fotografie en we kijken naar de instellingen op je camera. De theorie gaan we dezelfde dag (buiten) in praktijk brengen en ik laat je zien hoe je het beste kan fotograferen met natuurlijk licht. Uit de gemaakte foto’s laat ik wat basisbewerkingen zien in Lightroom. Uiteraard zorg ik deze dag ook voor de inwendige mens met lekker eten en drinken.

Kortom…een uniek kijkje in de keuken van Leuk Kiekje Fotografie.

Deze workshop is te boeken voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.

WORKSHOP BASISFOTOGRAFIE 

Beginnende fotografen opgelet! Wil je meer weten over je spiegelreflex camera en over fotograferen? Maar heb je geen zin om de hele dag te luisteren naar de stoffige theorie? Dan is dit je kans…

Ik ga mijn kennis met jullie delen in een praktijkgerichte Workshop Basisfotografie.

We starten in de ‘schoolbanken’ op een lokatie in Harderwijk en onder het genot van een kopje koffie / thee doen we een voorstelronde en vertel ik wat over de belangrijkste technische begrippen en de knoppen op je camera. Na de lunch gaan we meteen het geleerde in praktijk brengen. We gaan dan naar buiten om te oefenen met (kind) modellen. Om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven zal dit met max. 6 deelnemers zijn.
De prijs bedraagt € 175,00, incl BTW, koffie/ thee, lekkere broodjes en een hoop gezelligheid.

Wil je erbij zijn? Reageer dan snel via de mail info@leukkiekjefotografie.nl.
Vol = vol

  • De data 2022 zijn nog niet bekend.

(Te laat met aanmelden of kun je deze dag niet? Niet getreurd. Er zullen binnenkort meer data volgen. Houd mijn Facebook en website www.leukkiekjefotografie.nl hiervoor in de gaten.)