(Corona) Werkwijze

Corona werkwijze

Corona werkwijze

Om in deze onzekere tijd zo veilig mogelijk te kunnen fotograferen zal ik rekening houden met de volgende veiligheidsmaatregelen. Dit om jullie maar ook mij (en mijn gezin) zo goed mogelijk te beschermen.

  • Voor de shoot was ik mijn handen goed en ik vertrouw erop dat jullie dit ook doen. Tevens heb ik desinfecterende handgel mee.
  • Samen hanteren we de 1,5 meter afstand. We schudden geen handen maar we begroeten elkaar op afstand.
  • Tijdens het fotograferen zal ik rekening houden met de 1,5 meter afstand regel. Daarom vraag ik ouders om zelf de kinderen te helpen met goed zitten / staan.
  • Bij ziekte of corona gerelateerde klachten van jullie of van mij zal de shoot kosteloos worden verplaatst. Bij twijfel nemen we het zekere voor het onzekere.
  • De fotoshoots vinden buiten plaats op een rustig moment (meestal s’ochtends ) en op een rustige plek.
  • De door mij meegebrachte materialen worden voor iedere shoot gewassen en/of gedesinfecteerd.
  • Het kan zijn dat ik met een mondkapje werk.

Ik begrijp het heel goed als er nog vragen zijn.

Mail me gerust op info@leukkiekjefotografie.nl of bel me op 06-53604488.

Voor

Als we een datum hebben geprikt voor de gewenste shoot bevestig ik deze per mail. Hierin vind je dan alle gemaakte afspraken met daarbij een bijlage met de informatie welke van toepassing is op de gereserveerde shoot. Ook hierin staan enkele kledingtips. Soms stel ik nog wat vragen om de fotoshoot zo persoonlijk mogelijk te maken.

Tijdens

De shoot wordt gedaan op een vooraf gekozen (buiten)lokatie. Dit kan van alles zijn. bijvoorbeeld de hei, het bos, de zandverstuiving, een bloemenveld, een strandje…. Op deze lokatie zijn we gemiddeld 1 uur bezig. Bij een themashoot is dit maximaal 30 minuten. Van tevoren ontvang je de route naar de plek waar we hebben afgesproken. Vaak wandelen we op de lokatie zelf naar verschillende plekjes waar we foto’s maken.

Na

Tijdens de shoot maak ik heel veel foto’s, veel meer dan je achteraf te zien krijgt. Alleen de allerbesten worden door mij geselecteerd. Je ontvangt dan binnen twee weken een selectie van de foto’s via de mail. Hieruit kies je het aantal inbegrepen bestanden. Na de keuze zal ik de gekozen bestanden netjes afwerken en zsm via We transfer toesturen. Je ontvangt de bestanden altijd in een hoge resolutie JPEG.

Ik lever geen RAW bestanden!