Werkwijze

Voor

Als we een datum hebben geprikt voor de gewenste shoot bevestig ik deze per mail. Hierin vind je dan alle gemaakte afspraken met daarbij een bijlage met de informatie welke van toepassing is op de gereserveerde shoot. Ook hierin staan enkele kledingtips. Soms stel ik nog wat vragen om de fotoshoot zo persoonlijk mogelijk te maken.

Tijdens

De shoot wordt gedaan op een vooraf gekozen (buiten)lokatie. Dit kan van alles zijn. bijvoorbeeld de hei, het bos, de zandverstuiving, een bloemenveld, een strandje…alles kan. Op deze lokatie zijn we gemiddeld 1,5 uur bezig. Van tevoren ontvang je de route naar de plek waar we hebben afgesproken. Vaak wandelen we daar naar verschillende plekjes waar we dan foto’s maken.

Na

Tijdens de shoot maak ik heel veel foto’s, veel meer dan je achteraf te zien krijgt. Alleen de allerbesten worden door mij geselecteerd. Je ontvangt dan binnen twee weken een selectie van de foto’s via de mail. Hieruit kies je het aantal inbegrepen bestanden. Na de keuze zal ik de gekozen bestanden netjes afwerken en zsm via We transfer toesturen.