Over mij

Mijn naam is Lisette en ben de trotse mama van Tess, Liam en Mick. We wonen met ons gezin vlakbij de binnenstad van Harderwijk.

Ik hou van kletsen, wandelen met onze hond Charly, oldtimers, kokkerellen en ik heb een zoute popcorn verslaving. Minder leuk vind ik vroeg opstaan, sokken die kwijt raken in de was, regen en strijken.

Ik vind het leuk om anderen blij te maken met mijn foto’s. Wat begon als hobby met het fotograferen van mijn eigen kinderen is doorgeslagen naar een passie om ook andere mensen vast te leggen zodat er dierbare herinneringen ontstaan.

Ik hou van foto’s met een zachte uitstraling, welke niet te geposeerd lijken. Doordat ik op verschillende buitenlocaties werk, zorgt dit elke keer weer voor unieke foto’s. Verder heb ik veel ervaring met verschillende soorten fotografie. Zowel zakelijk als privé.

Vanaf 2022 zal ik me ook gaan specialiseren in themashoots en shoots waarbij ik borstkanker in beeld mag brengen. Als je hier meer ook wil lezen dan verwijs ik je graag naar mijn blog hierover. http://leukkiekjefotografie.nl/borstkanker-in-beeld/ 

Hopelijk tot Kieks!

Lisette

Foto gemaakt door Das Knuss Fotografie