Shoots en Prijzen

Thema shoots gezinnen

Gave en originele themashoots in een unieke setting. Dus geen standaard gezinsshoot meer maar een shoot met foto’s welke je niet snel ergens anders ziet. Lekker oog voor elkaar en spontane foto’s.

Een themashoot bevat:

  • Een fotosessie van maximaal 30 minuten op een door mij gekozen lokatie.
  • Een door mij uitgewerkt thema met bijbehorende sfeerelementen.
  • Maximaal 5 personen
  • 5 fotobestanden in hoge resolutie aangeleverd via We Transfer

Fotografie bedrijven

Wilt u een overtuigende indruk van uw gehele bedrijf geven, portretten van uw medewerkers of misschien productfotografie? Wilt u meerdere foto’s of juist maar 1 foto welke wel geheel rechtenvrij is. U leest het al… voor iedere zakelijke klant zijn de wensen anders en daarom is deze prijs maatwerk. Mail mij gerust voor meer informatie.

Overige fotografie

Wil je graag een mooi portret van jezelf, of een spontane shoot van je kinderen, je huisdier of misschien wil je de liefde voor je partner vast laten leggen? Graag denk ik met je mee. Samen kiezen we een mooie (buiten) lokatie waar deze shoot plaats kan vinden. De shoot duurt gemiddeld een uur en ik zal er alles aan doen om jullie geluk zichtbaar te maken.

Borstkanker in beeld

Een fotoshoot als er borstkanker is geconstateerd? Dit is iets waar je niet meteen aan denkt als je dit vreselijke nieuws te horen krijgt en je wereld volledig op zijn kop staat. Vooral als je te horen krijgt dat een borstamputatie nodig is.

Toch kiezen vrouwen er steeds vaker voor om voor de heftige ingreep hun bovenlichaam mooi en respectvol vast te laten leggen. Juist omdat deze foto’s een belangrijk hulpmiddel kunnen zijn in het mentale herstelproces. Voor deze (emotionele) shoot kom ik bij je thuis, zodat je je in je eigen vertrouwde omgeving model kunt staan. Heb je speciale wensen dan speel ik daar graag op in. Lees meer hierover in mijn blog http://leukkiekjefotografie.nl/borstkanker-in-beeld/

Extra’s

Uiteraard is het ook mogelijk om naast de inbegrepen digitale fotobestanden ook extra bestanden te bestellen. De meerprijs hiervoor bedraagt:

  • 1 extra digitaal fotobestand € 12,00
  • 5 extra digitale fotobestanden € 55,00
  • 10 extra digitale fotobestanden € 100,00
  • Reiskosten tot een straal van 10 km buiten Harderwijk zijn inbegrepen. (anders vraag ik € 0,60 per km)

VOOR EEN SHOOT IN HET WEEKEND BEREKEN IK EEN TOESLAG VAN 125% VAN DE SHOOTPRIJS. (Themashoots uitgezonderd)

Bruiloft / Newborn en Familieshoots

Momenteel heb ik een aannamestop voor bruiloften/ newborn shoots en families. Dit omdat ik momenteel erg snel volgeboekt ben, en hierdoor heb ik gekozen voor de fotoshoots die het beste met elkaar (en de agenda van mijn gezinsleven) te combineren zijn.

Maar mail me gerust voor wat namen van lieve collega’s die bovengenoemde shoots ook geweldig kunnen vastleggen.