2022 wordt het jaar van Themashoots!

Het is alweer 6,5 jaar geleden dat Leuk Kiekje Fotografie is opgericht. En al veel langer geleden dat ik begon met fotograferen.

Ondertussen heb ik enorm veel ervaring opgedaan. Van alles is de revue gepasseerd; bruiloften, newbornshoots, zwangerschapsfoto’s, families, zakelijke fotografie maar ook emotionele fotoshoots met bv. een terminaal ziek gezinslid of iemand met borstkanker. Teveel om op te noemen.

In al die jaren ben ik flink gegroeid en erg snel volgeboekt. Hierdoor moet ik steeds vaker klanten doorverwijzen of op een wachtlijst plaatsten. Aan de ene kant is het een mooi compliment voor mij als fotograaf, maar aan de andere kant vind ik het lastig want eigenlijk wil ik iedereen inplannen. Dit heeft mij doen besluiten dat ik er vanaf 2022 dingen gaan veranderen.

Vanaf nu zal ik geen gewone gezinsshoots meer inplannen maar zal ik gaan werken met themashoots. Dit zijn korte shoots van maximaal 30 minuten zodat ik meerdere klanten achter elkaar kan fotograferen. Het worden dan niet van die standaard foto’s die je vrienden / familie ook al hebben maar originele foto’s in een gave setting. Het idee is dat jullie vooral bezig zijn met elkaar en dat de liefde en gezelligheid hierbij wordt vastgelegd. Deze shoots zijn geschikt voor iedereen die niet van ‘ongemakkelijke’ stijve foto’s houdt, dus niet alleen voor gezinnen maar ook  o.a. ook super geschikt voor een  gezellige vriendinnenshoot, kinderfeestje of loveshoot .

Ik denk hierbij aan;

  • Een kampvuurshoot met marshmallows en chocolademelk.
  • Toffe setting met een volkswagenbusje.
  • Picknicken in de natuur
  • Serieuze portretten met een zwarte achtergrond (geschikt vanaf 5 jaar)
  • Korte spelletjes spelen in de natuur
  • Samen een kerstboom optuigen

De data hiervoor zal ik binnenkort op mijn site plaatsen. Ik neem maximaal 5 shoots achter elkaar aan dus wacht niet te lang met inschrijven. Want VOL = VOL

Word jij net zo blij van deze themashoots als ik? Of misschien heb jij ook nog een geweldig leuk idee. Let me know!

Lieve groetjes,

Lisette

PS: de gezinsshoots welke nu in de agenda staan voor 2022 gaan nog wel door. Uiteraard kun je er dan ook voor kiezen deze om te zetten naar een themashoot.