Test bij Studentendrukwerk

Graag deel ik hier mijn ervaring met Studentendrukwerk.

Ik werd door dit bedrijf benaderd en dacht door de naam dat ze zich voornamelijk richten op studenten. En zoals de mensen wel weten die mij kennen…. De studententijd is voor mij al heel lang geleden. 😉 Maar het tegendeel blijkt waar… hun doelgroep zijn niet alleen studenten maar ze zijn ook actief op de particuliere en zakelijke markt.

Als je op hun site kijkt zie je een enorm uitgebreid assortiment aan drukwerk.  Van wanddecoratie tot gave fotoboeken. En ze beloven ook nog eens heel goedkoop te zijn. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en de test kan beginnen.

De site is erg duidelijk, je ziet in 1 oogopslag waar je moet zijn. Ik wil eigenlijk wat leuks met mijn vakantiefoto’s doen en anders dan anders. Ik kies voor de polaroidfoto’s. Deze polaroids hebben een retro uitstraling en een afmeting van 10,2 x 12,7 cm (staand). Ze worden standaard geleverd in setjes vanaf 8 stuks en zijn uit te breiden tot wel 96 stuks.

Je stelt je keuze samen in de online editor.  En dit spreekt voor zich. Je maakt een keuze uit foto’s die je wil gebruiken en upload deze. Dan klik je op bestellen, kies de gewenste productopties en rond de bestelling af. Omdat ik een goede samenvatting wil van onze vakantie kom ik uiteindelijk op 32 foto’s uit (Dus 4 setjes). Let op dat je minimaal 8 foto’s of een veelvoud van 8 bestelt want het gaat per set. Een kleine tip: ik had het persoonlijk fijn gevonden om tussendoor de prijs te zien zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt hoeveel de extra setjes gaan kosten.

Tijdens het bestellen heb ik een vraag waardoor ik niet verder kan. Maar gelukkig hebben ze een vlotte online chat en word ik daar netjes geholpen. En 5 minuten later is alles besteld en betaald.

De bezorging is snel, per mail werd ik op de hoogte gehouden van het bezorgproces en het pakketje is goed verpakt. En dan het belangrijkste…. de kwaliteit! Omdat polaroids kleiner zijn dan de standaardmaat foto betekent dat de details ook heel klein worden afgedrukt en ik weet uit ervaring dat niet alle drukkers dit aankunnen. Dat is afhankelijk van de machines die ze gebruiken. Maar deze prints zijn top! Mooi stevig papier, goeie kleuren en alle details zijn erg goed zichtbaar. Ik ben aangenaam verrast.

Het leuke met polaroids is dat je er van alles mee kan doen. Op Pinterest staan zat leuke ideeën. Je kunt ze bv aan een lijntje hangen, opplakken in een boek of met magneetjes op een koelkast. Ik heb ze zelf op een houten plaat geplakt en deze hangt nu in de gang te ‘shinen’. Hieronder zie je de foto van het eindresultaat.

Wil je nou ook deze toffe polaroids bestellen of misschien een mooie wanddecoratie. Kijk dan zeker eens op www.studentendrukwerk.nl