Test bij Studentendrukwerk

Kennen jullie Studentendrukwerk al?

Ik nu wel… ik werd door ze benaderd en dacht door de naam dat ze zich voornamelijk richten op studenten. En zoals de mensen wel weten die mij kennen…. De studententijd is voor mij al heel lang geleden. 😉 Maar het tegendeel blijkt waar… ze richten zich behalve op studenten ook op de particuliere markt. Van wanddecoratie, afdruk op een tegeltje tot het uitprinten van verslagen. En ze beloven ook nog eens heel goedkoop te zijn. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en de test kan beginnen.

Allereerst hun site. Deze is enorm uitgebreid maar wel duidelijk, je ziet in 1 oogopslag waar je moet zijn.

Ik wil eigenlijk wat leuks met mijn vakantiefoto’s doen en anders dan anders. Ik kies voor de polaroidfoto’s. Deze polaroids hebben een retro uitstraling en een afmeting van 10,2 x 12,7 cm (staand). Ze worden standaard geleverd in setjes vanaf 8 stuks en zijn uit te breiden tot wel 99 stuks.

Je stelt je keuze samen in de online editor.  En dit spreekt voor zich. Je maakt een keuze uit foto’s die je wil gebruiken en upload deze. Dan klik je op ‘bestellen’, kies de gewenste productopties en rond de bestelling af. Omdat ik een goede samenvatting wil van onze vakantie kom ik uiteindelijk op 32 foto’s uit (Dus 4 setjes). Let op dat je minimaal 8 foto’s of een veelvoud van 8 bestelt want het gaat per set.

Een kleine tip: ik had het persoonlijk fijn gevonden om tussendoor de prijs te zien zodat je meteen een duidelijk beeld krijgt hoeveel de extra setjes gaan kosten.

Tijdens het aanmaken van een account voor de bestelling ‘verdwijnt’ mijn order opeens. Even denk ik dat alles kwijt is. Maar gelukkig hebben ze een vlotte online chat en word ik daar netjes geholpen. Het probleem is naar de IT afdeling doorgespeeld. Na een paar dagen is alles weer in orde en kan ik de bestelling definitief maken en laten versturen. Omdat ik geen haast had met de bestelling was het wachten geen probleem.

De bezorging is snel, netjes aangegeven per mail en het pakketje is goed verpakt. En dan het belangrijkste….de kwaliteit! Omdat polaroids kleiner zijn dan de standaardmaat foto betekent dat de details ook heel klein worden afgedrukt en ik weet uit ervaring dat niet alle drukkers dit aankunnen. Dat is afhankelijk van de machines die ze gebruiken. Maar over studentendrukwerk den ik heel erg tevreden. Mooi papier, goeie kleuren en alle details zijn erg goed zichtbaar. Ik ben aangenaam verrast.

Het leuke met polaroids is dat je er van alles mee kan doen. Op Pinterest staan zat leuke ideeen. Je kunt ze bv aan een lijntje hangen, opplakken in een boek of op een plaat. Maar ik heb een ander gaaf idee. Ik heb op mijn eettafel een dik doorschijnend zeil waar ze een heel mooi plekje gaan krijgen. En zoals jullie op de foto zien is het een echte eyecather geworden.

Wil je nou ook deze toffe polaroids bestellen of misschien een mooie wanddecoratie. Kijk dan zeker eens op www.studentendrukwerk.nl.

En met de code ‘leukkiekje’ krijg je ook nog eens 15 procent korting. Doen dus!!!