Test met foto op squares.

Het is tropisch en half Nederland is hiervan aan het genieten in de buurt van water (en de andere helft zoekt net als ik verkoeling zoeken bij de ventilator of airco) Maar… het is ook vakantie en dan maken we ook veel foto’s. Je wilt deze foto’s vaak delen met familie en vrienden door ze bv. online te delen of in een fotoboek te zetten. Maar eigenlijk is het nog  leuker om je mooiste vakantiefoto een speciaal plekje te geven aan de muur.

Tja …en dan is de keuze reuze. Je kunt je foto onder andere laten afdrukken op Canvas, aluminium, hout, forex. En behalve de materiaalkeuze zijn er nog allerlei manieren om met je foto te pronken. Van collage tot drieluik, tot  foto sleutelhanger, eigenlijk is alles tegenwoordig mogelijk.

Bij  www.fotocadeau.nl vind je heel veel keuzes in wanddecoratie. En daar komen ook elke keer weer nieuwe keuzes bij. En ik ben blij dat ik dit keer een foto met meerdere squares mag testen. Squares zijn vierkant en dit geeft dus een heel leuk effect aan je foto.

Ontwerpen

Wat mij opviel tijdens het ontwerpen is er veel manieren zijn om dit product echt naar je eigen smaak te ontwerpen.  De foto kan horizontaal en verticaal afgebeeld worden.  Je hebt de keuze van 2 stuks tot zelfs 72 stuks. En ook het formaat van de squares kun je zelf bepalen. Dus er is voor ieder wat wils! Het ontwerpen en bestellen is makkelijk en spreekt voor zichzelf. Ik kies een foto welke ik vorig jaar tijdens onze vakantie in Frankrijk heb gemaakt want de foto’s van onze vakantie dit jaar in de achtertuin zijn niet heel spectaculair. 😉

Professionele fotocontrole

Wat ik altijd een mooie service vind is de fotocontrole welke Fotocadeau aanbiedt. Er wordt dan gecheckt of de kwaliteit wel voldoende is voor de door jou gekozen print. Een aanrader!! Want ik heb al regelmatig meegemaakt dat mensen een foto hadden laten afdrukken op te groot formaat maar omdat de resolutie van de foto te klein was werd de print uiteindelijk onscherp en korrelig. Zonde!

Levering en resultaat

De levering is weer super snel en ik wordt ook keurig op de hoogte gehouden wanneer ik mijn wanddecoratie mag verwachten. Ook het resultaat van de afdruk maakt me blij. Kleurecht en haarscherp. Het materiaal vind ik ook prettig. Niet te zwaar en indien nodig kun je het product weer verwijderen zonder beschadigingen. Het ophangen is ook ‘piece of cake’ met het bijgeleverde kruisje. Ik heb zelf maar 3 squares en ben zo klaar maar zelfs met een grotere versie weet ik zeker dat je verbaasd zult zijn hoe snel het bevestigen gaat.

Conclusie en tip

Om een lang verhaal kort te maken: Ik ben erg tevreden met deze wanddecoratie. Wel heb ik ook nog een tip. Mijn 3 squares zaten los in een doos die in verhouding erg groot was. Hierdoor konden de squares tijdens het verzendproces alle kanten op schuiven. Dit kon je ook zien met uitpakken doordat er ‘kartonstof’ op de prints zat welke ik er met een doekje af moest vegen. Daarom is mijn tip voor Fotocadeau om de volgende keer de doos kleiner te maken of een soort bescherming om de squares te doen.

Wil je meer weten over de wanddecoratie of andere afdrukmogelijkheden van Fotocadeau? Kijk dan zeker op hun site en laat je verrassen.